Mobiel full-service PR-bureau

Jouw verhaal goed verteld en in beeld gebracht. 

U zoekt een fotograaf van sfeervolle beelden, hulp bij allerlei PR-werkzaamheden, een organisator van evenementen, of een tekst-schrijver? 

Zowel voor een goede uitvoering van uw eigen PR plan, als voor nieuwe ideeën kunt u bij me terecht. 

Ik werk op uurbasis of maak een offerte voor een project. Ook is het mogelijk om via een abonnement van mijn diensten gebruik te maken. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

 

    


Nieuwsberichten


Terug naar overzicht

28-09-2017

Lawendel bij Kunst-en Cultuurroute Nieuw-Amsterdam/Veenoord

Zaterdag 7 oktober a.s. is de Kunst- en Cultuurroute "De Verbinding" in Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Heb je die dag nog niets, noteer dan de datum en reserveer dan gelijk ook een gratis huurfiets bij Zantingh Tweewielers.

Er zijn 21 locaties die bezocht kunnen worden. De locaties zijn opgenomen in een 17 kilometer lange fietstocht, die ook geschikt is om met een auto te rijden. De route staat in de bijgevoegde folder. Lawendel exposeert die dag in de Noorderkerk in Nieuw Amsterdam. In deze prachtige kerk mag ik, samen met twee andere kunstenaars, een tentoonstelling inrichten. Op dit moment ben ik bezig om mijn werk te sorteren en om te besluiten wat er allemaal afgedrukt moet worden.

 K&C - folder route_2017_DEF (gesleept) 1.pdf
 K&C - folder route_2017_DEF (gesleept).pdf


Terug naar overzicht