Mobiel full-service PR-bureau

Wie ben ik? 

Jeannet Wendel is werkzaam onder de naam Lawendel

Na de verkoop van mijn eigen speciaalzaak was de communicatiebranche een logische volgende stap. Ik hou er van om mensen te informeren, inspireren en om ze iets te leren. Het begon allemaal met het schrijven van artikelen voor de regionale krant. Daarna gingen bedrijven me inhuren voor het schrijven van hun advertorials. Er volgden vragen over het ontwikkelen van websites, het schrijven van nieuwsbrieven, folders, speciale kranten, evenementen-organisatie en ga zo maar door. 

De werkzaamheden resulteerden in mijn eigen Tekst- en Communicatiebureau. Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn volgde ik de opleidingen: NIMA A marketing/communicatie en NIMA B communicatie. De laatste jaren heb ik daarbij mijn passie voor fotografie ook nog verder ontwikkeld. Hierdoor kan ik nu een uitgebreid aanbod aan diensten aanbieden. Voor het geval mijn kennis en ervaring niet helemaal toereikend zijn, beschik ik over een uitgebreid netwerk van specialisten waarmee ik samenwerk om het maximaal haalbare resultaat te kunnen leveren. 

Fotografie:

Als echte natuurliefhebber wandel ik iedere dag met mijn hond. Ik ontdekte dat elk seizoen zijn charme heeft door de steeds veranderende kleuren en licht. Om die prachtige momenten met anderen te kunnen delen kwam ik woorden tekort. Op zich best een wonderbaarlijke ontdekking als je bedenkt dat ik beroepsmatig met mijn PR-bureau ook als tekstschrijver actief ben.

Vanaf dat moment ben ik gaan fotograferen, eerst met mijn mobiele telefoon, maar al gauw smaakte het naar meer. Ik kocht mijn CANON camera en ondertussen is de foto-tas behoorlijk gevuld met allerlei lenzen en toebehoren. De enorme mogelijkheden binnen de fotografie blijven me boeien en prikkelen mijn creativiteit. Alle hulpmiddelen helpen me om me zo goed mogelijk in beelden te kunnen uitdrukken. 

Een echte "Lawendel" is herkenbaar aan kleur, licht en een compositie die samen zorgen voor een sfeervolle opname met een natuurlijk karakter. Voor verschillende opdrachtgevers heb ik al foto's gemaakt die een bepaalde boodschap moesten uitdragen. In de omgeving van Emmen zijn ze bijvoorbeeld gebruikt voor verschillende ABRI-campagnes. 


Mijn foto's deel ik via   http://twitter.com/jeannetwendel  en een weblog "Zij van hiernaast"