Mobiel full-service PR-bureau

PARTICLIEREN:

Laat kostbare momenten een eeuwigheid duren door ze op de gevoelige plaat vast te leggen. Een make-over, een zwangerschapsbuik, een pasgeboren baby, een nieuw kapsel, ieder jaar een kinderportret, noem maar op. Bepaal zelf wat je wilt en ik probeer het zo puur mogelijk, met gevoel vast te leggen. 

Ik werk altijd op locatie. Dat kan bijvoorbeeld in een oud pand zijn, een mooi stuk natuur of bij mij thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alles gaat in overleg. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk al vast een deel van mijn werk. Voor vragen kun je een berichtje achter laten op de contact-pagina. Uiteraard mag je me ook gewoon even bellen. 

BEDRIJVEN: 

Via foto's kunnen bedrijven een goede band krijgen met hun klanten. Omdat verleidelijke foto's diep doordringen in het menselijk brein kunnen ze ook het aankoopgedrag van de klant enorm beïnvloeden. Bij het zien van verleidelijke foto's zal de klant 85% van de beslissingen snel en impulsief gaan nemen. Foto's zijn dus een geweldige bijdrage voor Nieuwsbrieven-Folders-Sociale Media-Websites enzovoort. Ik geef er graag een creatieve draai aan om de foto's extra in het oog te laten springen! 

 

PORTFOLIO

Portretten

Portretten

Als ik een portretfoto maak, vraag ik altijd eerst waarvoor de foto bedoeld is. Voor de creatieve portretfoto's combineer ik ieders eigen inbreng met wat extra accessoires om er een meer schilderachtige verbeelding van te maken. Voor de officiële foto's probeer ik het karakter en eigenschappen die passen bij de werkzaamheden, naar voren te halen. Ook zal ik daarbij aandacht hebben voor de kleuren of een foto omzetten naar de juiste zwart-wit-toon.

Familiefoto's

Familiefoto's

Familie Bepaalde hoogtepunten, zoals bruiloften, verjaardagen een geboorte en dergelijke, kom ik graag vastleggen. Het accent ligt op het juiste moment en sfeervolle opnames.

Diverse projecten

Diverse projecten

1. Kunstkeien

Type project Als deelnemer aan het "Kunst-keien project" heb ik mijn kei geheel op eigen wijze bewerkt. Ik heb de kracht van de kei gekoppeld aan de kracht van de mens. Hiervoor heb ik allemaal "keien" van mensen gefotografeerd, die voorgedragen zijn door andere mensen,

2. In Silence "In Silence" heb ik gemaakt voor de tentoonstelling bij de musical "De Opgejaagden". De jury heeft dit werkstuk uitgekozen om het aan een tentoonstelling in "Kamp Westerbork" toe te voegen.

3. PR wollen gordijnen Egger lanceerde unieke gordijnen, namelijk van 100% wol. Ter illustratie van de nieuwsbrief maakte ik deze foto-collage.

4. Abri-campagne Voor de SamenLoop voor Hoop Emmen heb ik deze Abri-campagne gemaakt, met foto's van verschillende mensen gemaakt om diverse doelgroepen te kunnen benaderen.

5.Abri-campagne Voor het BE-Orange event heb ik de foto's gemaakt van alle (mede-) organisatoren. Het was de eerste editie van het evenement. Deze abri-campagne heeft bijgedragen aan de naamsbekendheid.

Fashion

Fashion

Via originele beelden kan een beeld goed in het oog springen. Ik hou er van om een speciaal gevoel aan de foto me te geven.

Landschappen

Landschappen

Onderweg Het is mijn missie om echte sfeerlandschappen vast te leggen. Een met sneeuw besuikerd landschap, of met laag hangende zon in de nevelen; afbeelding waarin je gevoelsmatig zou kunnen verdwijnen. In bepaalde gevallen zouden ze daarom ook geschikt zijn om er een hele wand me te decoreren.

Produkt

Produkt

Voor Treasure Cabinet heb ik foto's gemaakt die zorgen voor een extra verbinding met de exclusieve kettingen die in vitrines gepresenteerd worden.

Voor Gewoon Nomi heb ik op verzoek foto's gemaakt van Engelse Drop. Daarmee heeft ze deze smaakmakende banner gemaakt.

Vrijwerk

Vrijwerk

De foto’s kunnen overal gemaakt zijn. In de natuur, maar als ik met modellen werk ook gewoon in mijn huiskamer. Ik creëer zelf het licht met mijn flitsapparatuur, maar ik maak ook wel gebruik van natuurlijk licht. Op deze manier componeer ik sfeervolle beelden.

Evenementen

Evenementen

Studentengroep

Kinderspielstadt Sankt Pölten

SamenLoop voor Hoop

Color-run